Sonja lansează clipul piesei „Panama" – o melodie cu influențe spaniole și vibe exotic
2019-09-18 17:24:55

Sonja lansează clipul piesei „Panama” – o melodie cu versuri în spaniolă, cu un vizual în care cântăreața apare în ipostaze extrem de senzuale.

O voce de o sensibilitate aparte, un look sexy, un chip de păpușă și mișcări grațioase pline de sex-appeal – sunt doar câteva dintre elementele care o definesc pe Sonja.

Pentru artistă, folosirea limbii spaniole are o semnificație personală: „Este limba în care eu îmi scriu gândurile în versuri, trăirile, modul în care voi comunica cu publicul meu. Subiectul piesei este despre noi, femeile, independente și vesnic îndrăgostite, este despre o iubire frumoasă dar deloc prețuită. O „ea”,renunță la tot, își ia lucrurile și dispare pe o plajă în Panama. Am avut la filmări o echipă minunată care mi-a inspirat încredere. Regizorul mi-a dezvoltat creativitatea, m-am simțit în largul meu cu toți oamenii de pe platou care m-au ajutat să avem cel mai bun produs.”

Născută la București, având rădăcini ungurești, artista aduce o energie nouă, extrem de feminină, ca de felină – în lumea muzicii.

Videoclipul este ca o călătorie nocturnă către un univers care pare rupt dintr-o grădină a Edenului, după ce Eva a mușcat din măr.

Sonja este o prezență nouă pe scena muzicală cu o voce specială și o prezență senzuală.

A colaborat cu Andrei Vitan, Raluka și Ana Baniciu pentru piesa „Temperatura”. Cea mai recentă piesă lansată este Panama.

Sonja s-a născut în București și are rădăcini ungurești. A fost atrasă de muzică de când era mică, a făcut canto, iar la 10 ani deja participa deja la concursuri în diferite țări. A apărut la The Voice of Holland și X factor. Sonja se regăsește în stilul pop latino, R&B și dance și compune în engleză și spaniolă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *