Smiley, “vinovat” de colaborarile dintre Zhao si The dAdA
2014-12-24 15:45:48

După un an de când băieţii de la The dAdA lansau împreună cu Zhao single-ul “GPS”, artiştii au hotărât să colaboreze din nou pentru o noua piesă.

Cum între băieţi s-a legat şi o prietenie dincolo de colaborările profesionale, The dAdA nu a stat prea mult pe gânduri când Zhao le-a propus să-şi pună amprenta asupra variantei unplugged a piesei “Îmi place de tine”, single-ul lui Zhao feat. Yanka.

“Colaborările cu Zhao au fost mereu inedite, asta datorită stilului pe care îl abordează şi versurilor pline de tâlc. Ne-am împrietenit încă de la prima colaborare, “GPS”, şi de atunci am tot lucrat împreună. “Îmi place de tine” e o piesă cu versuri foarte bune, la care noi am contribuit cu o reorchestrare acustică”, au spus băieţii din The dAdA.

Îmi place de băieţii ăştia de când i-am auzit la lansarea albumului lui Smiley, “Plec pe Marte”, când au cântat piesa “Ne doare la…”. Apoi ne-am cunoscut mai bine când am colaborat pentru piesa “GPS” şi de atunci am rămas prieteni buni. Am tot fost pe la concertele lor live şi chiar sunt foarte talentaţi. Şi nu doar atât, ci şi foarte muncitori. Toată ziua îi găseşti în studio.“, a adăugat Zhao, artistul căruia îi aparţine single-ul “Îmi place de tine”.

Anul acesta, Zhao a mai lansat piesele: “Zi-mi ceva” feat. Mira şi “Răsare Luna” feat. Andrew, piese care se vor regăsi pe un album ce va fi lansat în 2015.

De curând, The dAdA a lansat un colind sub forma unei piese de dragoste, “Fulgi de nea”.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *