Slăbește sănătos fără să renunți la dulcuri! Alege ceva dulce fără calorii
2018-12-12 10:43:10

Îți dorești să slăbești dar parcă nu ai renunța la deserturile care îți îndulcesc viața? Nici nu este nevoie! Îți oferim o alternativă care este la fel de dulce decât zahărul, fără calorii și te ajută să slăbești mult mai repede! Această plantă non calorică este folosită de mii de ani ca și o alternativă sănătoasă a zahărului!

Consumul de zahăr adăugat a arătat contribuții majore la doza de calorii consumate de fiecare adult și copil zilnic! Consumul ridicat de zahăr se conectează cu îngrășarea și efecte extrem de negative asupra glicemiei. Acestea sunt deja două elemente care pot avea un impact negativ asupra sănătății fiecăruia, respectiv două motive întemeiate pentru a renunța la zahăr!

Stevia este un îndulcitor pe bază de plante cu zero calorii! Dacă alegeți să înlocuiți zahărul de masă cu un extract de stevia de înaltă calitate, vă va ajuta nu doar în scăderea consumului zilnic de zahăr, dar și în scăderea caloriilor care vă vor ajunge în corp.

Păstrând aportul de calorii la un nivel sănătos, veți reuși să alungați obezitatea la fel ca și alte probleme de sănătate des întâlnite, precum diabetul.

Slăbește sănătos fără să renunți la dulcuri!

Cu toate acestea, înlocuirea zahărului cu o alternativă sănătoasă, este recomandată nu doar persoanelor la care există riscul de diabet ci și la persoanele care pur și simplu își doresc să slăbească!

Dacă vă confruntați cu kilograme în plus de care nu reușiți nici cum să scăpați, motivul poate varia, însă cel mai des întâlnit este excesul de calorii.

Stevia, ceva dulce fără calorii!

Caloriile pot fi reduse, fără să vă cântăriți fiecare masă și fără să cheltuiți o avere pe programe dietare! Tot ce trebuie să faceți este să renunțați la zahăr, însă nu la dulce!

Pentru a nu risca efecte negative, se recomandă alegerea steviei de înaltă calitate, precum cele ce se regăsesc în magazinele de produse naturiste, precum www.vitamix.ro . Se regăsește în 3 forme: tablete, picături și pulbere.

Alege-o pe cea potrivită ție și bucură-te de îmbunătățirea stilului tău de viață!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *