Singura cantareata din lume care are cheia Sol pe gat este romanca! Vezi despre cine este vorba!
2016-08-12 16:00:08

La doar 17 ani, Aza (Gabriela Amzaru) se bucura deja de un real succes in industria muzicala autohtona. Pe langa colaborarea cu Adrian Sina la piesa “Usor, Usor”, care a strans aproape doua milioane de vizualizari pe Youtube, frumoasa artista are in palmares o multime de trofee obtinute la festivaluri nationale si internationale, precum “Trofeul Tineretii Amara 2015”, “Flori de Mai” sau “Podloska Nuta” (Polonia).

Se pare insa, ca inca de la nastere, Aza avea drumul in muzica marcat, intrucat pe gat, artista are o grupare de alunite care ia exact forma cheii Sol, fiind singura cantareata din lume ce are acest sem.

“Multa lume crede ca este vorba de un tatuaj cu cheia Sol, insa nu este deloc asa. Inca de la nastere am avut aceasta grupare de alunite in forma cheii Sol, care se pare ca m-a indrumat pe aceasta cale. Oricum, nu ma vad facand altceva in afara de muzica, deci semnul de pe gat este bine pus”, a declarat artista.

Aza se pregateste intens pentru lansarea urmatorului ei single, produs tot de echipa Akcent Music si care va fi lansat la finalul lunii august.

Va astept cu pareri!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *