Single-ul INNEI "Flashbacks" - locul 1 în Shazam Dance Rusia și pe locul 61 în top Shazam Global
2021-04-05 21:09:18

Cel mai recent single al INNEI are tot mai mult feedback pozitiv din întreaga lume.

Astfel că piesa compusă și produsă de Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA a depășit 10 milioane de vizualizări pe YouTube și urcă în topurile radio și TV după cum urmează: a intrat pe Europa Plus în Rusia, este pe locul 1 pe TV în Bulgaria, pe locul 31 pe radio în Bulgaria, pe locul 23 pe radio în Turcia, pe locul 4 pe radio în Rusia și pe locul 18 pe radio în Ucraina.

În ceea ce privește Shazam-ul, “Flashbacks” a atins locul 61 în topul Global, locul 4 în România, locul 1 în Dance Rusia și locul 4 în Rusia per general, locul 4 în Ucraina, locul 4 în Belarus, locul 13 în Kazakhstan, locul 15 în Bulgaria, locul 29 în Moldova, locul 146 în Polonia și locul 17 ăn top Dance Turcia. De asemenea, piesa a depășit 506 000 shazam-uri.

Piesa “Flashbacks” face parte de pe albumul “Heartbreaker” care include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei. Cele 10 piese se numesc “Maza Jaja”, “Heartbreaker”, “One Reason”, “Flashbacks”, “You and I”, “Beautiful Lie”, “Gucci Balenciaga”, “Sunset Dinner” și “Thicky” și pot fi ascultate aici.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *