Single nou si concert aniversar Grimus: 10 ani "In A Glimpse" la Arenele Romane din Bucuresti!
2016-01-21 19:15:26

2016 este anul in care Grimus sarbatoreste zece ani de cariera. In 2006 a inceput povestea trupei din Cluj, o istorie ce i-a purtat pe cei sase membri prin locuri care mai de care mai neasteptate, intamplari artistice cu final neprevazut si incursiuni creative. Rezultatele au fost, printre altele, trei albume (Panikon, Egretta si Emergence), participari la festivaluri internationale precum Sziget (Ungaria), EXIT(Serbia), Rock for People (Cehia), Eurosonic (Olanda), Arezzo Wave (Italia), Waves Viena (Austria) sau Saraang (India), dar si concerte in deschiderea unor trupe ca Red Hot Chili Peppers, Placebo, Hurts, Deep Purple sau Roxette.

Zece ani mai tarziu, Grimus isi spune povestea si live, aceasta urmand a fi sarbatorita printr-un concert aniversar ce va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti pe 26 februarie, alaturi de multi invitati.

Cu aceasta ocazie, Grimus a creat si un cadou muzical: Vom Lupta este noul single Grimus lansat in aceasta saptamana, pe care cei ce ii vor insoti la Arenele Romane vor avea ocazia sa il asculte live.

Asadar, pana la concertul aniversar Grimus, va invit sa ascultam piesa “Vom Lupta”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=wLpgwP–JUo%20

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *