SINGLE NOU: RedBlonde - G.L.A.S.
2014-11-11 12:03:02

G.L.A.S. (Gânduri Lăsate la Aprecierea Sufletului), cea mai nouă piesă semnată Red Blonde, reprezintă un pas important în cariera celor două artiste, aceasta aducând cu sine atât evoluția și maturizarea trupei, cât și schimbări spectaculoase de imagine pentru Alina și Mădălina.

“G.L.A.S. Este o piesă de dragoste… rănită și dezamăgită. Piesa asta înseamnă pentru noi, în primul rând, maturizarea noastră. Lumea știe că avem energie, că suntem vesele, dar acum e momentul să vadă că știm să și suferim!:))” ne-a spus Alina râzând.

Noul single este produs în studioul Mango Records de echipa care a produs și hituri ca Poză de Album, No Lies, Îți Va fi Dor și alte piese de top. De această dată împreună și cu implicarea Alinei Chinie, în special în ceea ce privește textul piesei, a luat naștere G.L.A.S. Alina aducând un plus de vurnelabilitate versurilor, cum numai o femeie poate face.

“Ca să fiu sinceră, eram foarte supărată pe iubitul meu când am scris piesa:)” a adăugat Alina amuzată.
“G.L.A.S.” se anuntă a fi unul dintre hit-urile acestei toamne, fiind o piesa sensibilă însă, în același timp, cu un mesaj extrem de puternic în care se va regăsi fiecare dintre noi.

“Noul single e un pas important pentru noi, mai ales pentru faptul că odata cu lansarea lui ne mutăm ușor într-o nouă zonă muzicala. E o piesă plină de forță, emoționantă, cu un mesaj clar și puternic, care te poate trece prin nenumarate stări. Ne-a plăcut din prima clipă în care am ascultat draftul în studioul Mango Records. Am știut că acesta va fi viitorul nostru single, Alinei i-au venit multe idei pe partea de text, iar de acolo totul a decurs firesc.” ne-a povestit Mădălina.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *