SINGLE NOU: Baieții - Dragoste în lanțuri
2014-11-06 17:52:44

‘Între dragoste si ură e doar un singur pas. Odată pasul făcut vei gasi doar un zâmbet fals’. 

Iată lecția de viață pe care ne-o oferă cei trei baieți reuniți de catre Liviu Varciu si Stereomilk in trupa..Baieții. Alecu, Razvan si Andy sunt trei voci care au în spate poveşti de viață aparte. La doar 20 de ani, printre pasiunile lor se numără lectura, regia, instrumentele, dansul sportiv si ‘iubirea practicata ca artă’.

 

Citind Balzac si Eminescu, Andy pune versuri pe muzica si scrie poezii, incercand sa transmita forta vitala cu care a fost inzestrat. Indragostitul etern, el, ca si colegii lui de trupa, asculta de la jazz la blues si soul si isi regizeaza povesti de iubire dupa o singura privire in ochii trecatoarelor.

Alecu este cel mai glumet, in spatele acestei dimensiuni ascunzandu-se insa o sensibilitate vibranta iar privirea lui te indeamna parca sa ii afli povestea.

 

Razvan, cel mai matur dintre Baieti, a jucat in nenumarate piese de teatru si a participat la Xfactor. El s-a intalnit cu Andy, fost concurent la Vocea Romaniei, in orasul lor natal, Ploiesti. Alecu a devenit foarte bun prieten cu cei doi iar colaborarea ca trupa a inceput firesc, dupa o noapte nebuna de karaoke. Nu a fost nevoie decat de o postare pe Youtube ca sa fie apreciati si invitati sa devina…Baietii.

 

Primul lor single, alaturi de imaginea lor, ne invita sa mai pasim o treapta pe scara industriei muzicale romanesti.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *