Simte vibe-ul puternic al iubirii: Knocks Me Out – Franques, Tuna and Fatman Scoop
2015-10-09 13:55:41

music-picture (45)

Un DJ cu doisprezece ani de experienta in domeniu, o voce feminina puternica si un artist cu numeroase single-urile in topurile din intreaga lume – acestea sunt ingredientele necesare realizarii unui hit care sparge boxele.

Respectand reteta, DJ-ul Franques, macedoneanca Tuna si deja celebrul Fatman Scoop isi unesc fortele si lanseaza “Knocks Me Out”, un single dinamic, care te face sa te detasezi de ceea ce te-nconjoara si sa pornesti in propria aventura.

Sound-ul puternic al piesei “Knocks Me Out” transmite puterea pe care iubirea o are asupra oricarei fiinte umane si ofera starea necesara pentru a-ti exprima sentimentele fara bariere. Este timpul sa nu iti mai pese de ce gandeste lumea si sa eliberezi sentimentele incatusate intr-o inima parca mult prea mica pentru a le cuprinde!

Cand fiecare por al pielii este inundat de acest sentiment suprem, cum este dragostea, acela este si momentul in care omul se simte invincibil si vulnerabil in acelasi timp.

“Knocks Me Out” are vibe-ul necesar pentru a te transforma pe loc intr-o persoana puternica, insa versurile trezesc la realitate si reamintesc ca suntem fara aparare in aceasta lupta cu pasiunea.

DJ si producator muzical, Franques se poate lauda cu un CV impresionant, care scoate in evidenta cei 12 ani de experienta in domeniul muzical. Franques si-a inceput cariera artistica la doar 15 ani, trei ani mai tarziu deschizand evenimente mari in cluburi importante din Europa.

George Morell / Milk & Sugar / Ian Carey si Jamie Lewis sunt doar cativa dintre artistii pentru care acesta a asigurat incalzirea inaintea concertelor, iar Ibiza, Miami, Berlin si Zurich sunt orasele in care locuitorii s-au bucurat live de muzica lui.

Tuna, pe numele ei real Altuna Sejdi-Tuna, si-a facut debutul in muzica la 15 ani, acesti ani petrecuti in studiouri si pe scena ajutand-o sa devina una dintre cele mai populare artiste Pop si R&B. Frumoasa macedoneanca are la activ doua albume lansate si aparitii pe mai multe compilatii vandute in Macedonia, Kosovo si Albania.

Newyorkezul Fatman Scoop, cunoscut publicului romanesc pentru colaborarea cu Cream (Claudia Pavel), a devenit celebru odata cu lansarea piesei “Be Faithful”, care a ajuns locul 1 in UK si Irlanda, iar in Australia s-a clasat pe locul 5.

Printre colaboarile de succes ale artistului, se regasesc nume celebre precum Timbaland, Skrillex, David Guetta, Whitney Houston, Mariah Carey, Scooter, Pussycat Dolls, Pitbull, Sean Paul si Lumidee.

Like or not? Va astept cu feedback!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *