Simple Plan - turneu in USA!
2016-06-25 10:07:07

“Taking One For The Team Tour” este turneul cu care baietii din Simple Plan vor calatori in toata America in acest an.

Turneul debuteaza pe 4 Octombrie in Santa Ana si va avea opriri in West Hollywood, Baltimore, Philadelphia, New York, Cleveland, Detroit si Chicago.

Publicul poate achizitiona biletele incepand cu astazi, 24 Iunie, detalii pe www.simpleplan.com/tour. Vor fi disponibile un numar redus de bilete VIP cu acces in backstage.

Simple Plan declara: “Suntem nerabdatori sa avem concerte acasa, in Statele Unite, dupa o pauza de 3 ani. A trecut prea mult timp de la ultimul turneu American si suntem mai mult decat fericiti sa venim in toate aceste orase, sa cantam si sa petrecem timpul impreuna cu fanii nostri, sa impartim scena cu trupele Hit The Lights si Story Untold. Abia asteptam sa va vedem la concerte! O sa ne distram super tare!”

“Taking One For The Team” este titlul celui de-al cincilea album al trupei, si primul ce urmeaza lansarii din 2011 “Get Your Heart On!”. Albumul a fost anuntat prin lansarea piesei “Singing In The Rain”, care se afla pe pozitia 40 in top-urile radio Hot AC.

“Taking One For The Team” s-a dovedit un adevarat un fenomen, debutand pe primele 10 pozitii din Japonia, Cehia, Elvetia si Canada unde este pe locul 2. Mai mult, albumul este pe prima pozitie in iTunes in Canada, Singapore, Mexic, Cehia, Thailanda, Elvetia, Japonia, Cambodjia si Macau, iar piesa ” I Don’t Wanna Go To Bed” (feat Nelly) este una din cele mai populare piese din Vietnam si Brunei pana in Rusia, Taiwan si Filipine.

2016 a inceput in forta, Simple Plan incheind un turneu din 18 tari din Europa, avand concerte sold-out in Germania, Austria, Cehia, Belgia, Luxemburg, Spania, Italia, Elvetia, Franta, Suedia, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Estonia, Letonia, Lituania, Olanda dar si Marea Britanie.

Calendarul pentru lunile urmatoare se anunta la fel de plin, trupa fiind asteptata in Mexic si Canada.

Pe langa acestea, Simple Plan se vor alatura prietenilor din Blink-182 si The Used pentru un concert spectaculos ce va avea loc in Winnipeg, MTS Centre pe data de 7 Iulie.

Recent, Simple Plan au fost inclusi de catre Alternative Press in top-ul “The 10 Most Influential Bands of Pop Punk”, insotite de explicatia “In timp ce noul album demonstreaza o maturitate surprinzatoare, muzica continua lor continua sa transmita senzatia unei vacante de vara, iar acum, dupa o cariera de 14 ani, colaboreaza cu Nelly. Simple Plan nu se tem sa-si asume riscuri, si continua sa lanseze albume extraordinare”.

Simple Plan a castigat popularitate si simpatia fanilor prin stilul lor irepetabil, un amestec de energie clasica punk si ritmuri moderne pop. De la debutul din 1999, trupa din Montreal au cunoscut succese inedite prin lansarile lor, fiind premiati cu discuri de platina si premii MTV. Albumul “Get Your Heart On!” a fost o revelatie, aducand doar recenzii pozitive in care erau laudati pentru explorarea noilor teritorii in muzica in acelasi timp pastrandu-si spiritul rebel.

Pe langa muzica, Simple Plan sunt implicati in actiuni filantropice de caritate, organizatia lor, Simple Plan Foundation, creata in 2005 acorda ajutor mai multor organizatii medicale si sociale dedicate tinerilor care au nevoie de sprijin. Fundatia a reusit sa colecteze fonduri de peste 1,5 milioane de dolari.

Asadar, cine va putea fi prezent la unul din concerte, il/o/ii astept sa ne povesteasca experienta traita! Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *