Simple Plan anunta lansarea unui nou album in 2016
2015-12-02 17:57:24

Simple Plan au dezvaluit detalii legate de mult asteptatul disc. “Taking One For The Team” este cel de-al cincilea album de studio al formatiei canadiene si primul material discografic lansat in ultimii 5 ani. Acesta va fi disponibil incepand cu data de 19 februarie, iar in curand va putea fi si pre-comandat. Totodata, trupa va porni si intr-un turneu european, iar biletele se pun in vanzare incepand de vineri, 4 decembrie.

“Suntem foarte entuziasmati sa anuntam primul turneu de promovare al noului nostru album , “Taking One For The Team”. Aceste show-uri europene sunt primele dintr-o serie internationala pe care o vom anunta curand. Abia asteptam ca fanii sa asculte noul disc si sa pornim din nou la drum”, au declarat cei de la Simple Plan.

“Taking One For The Team” este precedat de un trio de piese noi, toate incluse pe discul ce urmeaza a fi lansat: “Boom”, “I Don’t Want To Be Sad” si single-ul “I Don’t Wanna Go To Bed” (ft. Nelly). Clipul acestuia din urma poate fi urmarit pe canalul de YouTube al trupei si este inspirat din popularul serial al anilor ’90, “Baywatch”, bucurandu-se chiar si de aparitia lui David Hasselhoff.

“Taking One For The Team” marcheaza primul disc semnat Simple Plan dupa lansarea in 2011 a lui “Get Your Heart On” care s-a bucurat de numeroase critici pozitivi din partea unor publicatii de prestigiu ca People, Entertainment Weekly sau Alternative Press.

Simple Plan s-au facut remarcati la nivel global datorita stilul aparte care sfideaza tiparele clasice, imbinand energia punk-ului clasic cu sound-ului pop-ului modern. De cand s-au fondat in 1999, trupa originara din Montreal, a atins o cifra de vanzari de peste 7 milioane de copii.

Albumul eponim lansat in 2008 s-a dovedit a fi un blockbuster ajungand pe primul loc in “Top Pop Albums” din iTunes, dar si in top 3 in Mexic, Brazilia, Japonia si in tara natala, Canada.

Simple Plan au fost implicati si in numeroase campanii filantropice initiate prin fundatia proprie. Creata in 2005, Simple Plan Foundation sprijina o varietate de organizatii sociale si medicale care ajuta tinerii aflati in nevoie. Pentru mai multe detalii, accesati simpleplanfoundation.org.

Simple Plan inseamna Pierre Bouvier (voce), Chuck Comeau (tobe), David Desrosiers (bass, backing vocals), Sebastien Lefebvre (chitara, backing vocals), Jeff Stinco (chitara).

Pana atunci va invit sa (re)urmarim clipul piesei Simple Plan featuring Nelly – “I Don’t Wanna Go To Bed”. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *