Simona Nae și The dAdA lansează videoclipul piesei “În culori”
2015-09-02 15:49:22

Coperta In culori

Simona Nae și The dAdA, împreună cu Sprint Music, lansează astăzi videoclipul piesei “În culori”, o melodie pozitivă de dragoste perfectă pentru această toamnă. Melodia este produsă de Boier Bibescu, Rashid și Anda Dimitriu, iar regia videoclipului este semnată de Vision Production (Richard Stan și Claudiu Stan), filmările nefiind lipsite de peripeții.

“”În culori” este o piesă pozitivă, o melodie despre dragostea ce te face să te simți fiori, dragostea sinceră. Titlul piesei spune totul despre sentimentele minunate ale dragostei adevărate. Am dorit să transmit un mesaj pozitiv publicului. M-am înțeles bine cu Septimiu. Este un om talentat care se implică în ceea ce face. Mă bucur că vocile noastre s-au completat foarte bine”, a declarat Simona Nae.

Despre povestea videoclipului, Simona spune că este dedicată unui cuplu de îndrăgostiți care, aflat în pragul despărțirii, decide să-și mai acorde o șansă: “În ceea ce privește videoclipul, împreună cu o echipă formată din oameni profesioniști, am reușit să redăm povestea a doi îndrăgostiți pe cale să se despartă dar care își dau seama că încă sunt sentimente frumoase în inimile lor și decid să-și ofere o a doua șansă. O poveste magică în care foarte mulți se regăsesc. Deși vremea capricioasă nu ne-a lăsat să ne desfășurăm foarte bine, pentru că ne-a cam plouat la câteva cadre, am mers înainte cu filmările. Ne-am implicat foarte mult în realizarea videoclipului cât și la piesă pentru ca rezultatatul să iasă foarte bun. Ne bucurăm că am reușit să realizăm un proiect minunat”.

“Chimia a apărut când Simona a participat la filmările clipului piesei “Ok” a lui Boier Bibescu împreună cu noi. A fost un fel de preview la ce avea să se întâmple și mai exact Boier avea o piesă care s-a potrivit perfect și cu Simona și cu noi. Să zicem că s-au aliniat planetele. Înregistrările au fost foarte tari, vibeul piesei este unul foarte pozitiv așa că am zâmbit pe tot parcursul sesiunilor. Piesa “În culori” o reprezintă foarte mult pe Simona și îi accentuează calitățile și sensibilitatea aparte cu care ne-a obișnuit și totodată m-a ajutat foarte mult să mă transpun în personajul din poveste.”, a adăugat Septimiu Urzică, solistul trupei The dAdA.

Vă invit să urmărim împreună noul clip al frumoasei Simona Nae în colaborare cu The dAdA, “În culori”, după care vă aştept cu păreri. Like?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *