Sigrid lanseaza single-ul „Focus (Demo)”
2018-06-18 18:46:25

Sigrid lanseaza single-ul „Focus (Demo)”, un material emotionant si delicat, livrat in corpul unei balade ravasitoare de pian, pe care artista norvegiana a scris-o la varsta de doar 17 ani.

Piesa „Focus (Demo)” reda un asemenea tumult interior, incat Sigrid nu a modificat-o deloc de-a lungul anilor si a reusit sa o inregistreze la studio dintr-o singura bucata. Vizualul abstract, ce acompaniaza aceasta piesa, a fost creat in colaborare cu Moth Studio si reda developarea treptata a unor amintiri vii, care se aduna si se deformeaza in interiorul configuratiei anatomice a omului.

Single-ul „Focus (Demo)” este dovada graitoare a talentului artistei – de compozitoare si cantareata – si este extras de pe viitorul sau album, “Raw”.

De asemenea, incepand cu data de 11 iulie, Sigrid va deveni unul dintre putinii artisti (alaturi de Adele, Sam Smith si Ellie Goulding) care au reusit sa sustina spectacole memorabile la Somerset House, in Londra, chiar la inceputul carierei sale.

„Focus (Demo)” pare sa urmeze succesul inregistrat cu piesa „High Five”, care a strans un numar de 7 milioane de stream-uri pe Spotify. Dupa ce a castigat BBC Sound anul acesta, Sigrid a incendiat scena de la Coachella si a cantat in emisiunea lui Jimmy Fallon.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *