Sickotoy feat. Roxen lansează piesa „You don't love me", o melodie super fresh cu un vibe exotic
2019-08-12 19:54:16

Sickotoy lansează piesa „You don’t love me”, o melodie cu un vibe fresh, ritmată și o linie melodică ce rămâne în minte și influențe orientale. Pentru această piesă, Sickotoy a colaborat cu Roxen, o prezență nouă în peisajul muzical, cu o voce memorabilă și un timbru vocal aparte.

Sickotoy a lansat melodia „Addicted” în urmă cu 3 luni și a cumulat peste 7 milioane de vizualizări, fiind extrem de difuzată și apreciată atât în țară, cât și peste hotare. Piesa a fost licențiată în Rusia, CIS, Turcia si Grecia. „Addicted” s-a clasat pe locul 1 in topul Shazam România, pozita 19 în topul Shazam Bulgaria și pe locul 104 în topul Shazam Rusia.

Sound-ul aparte și vibe-ul piesei au fost apreciate și la radio, cu o prezență de 12 săptamâni în top 5 Media Forest România, cea mai înaltă poziție atinsă fiind #3. Pe plan internațional, piesa se regăsește pe poziția 3 in New Proposals Radio Dance Top 10 la The Voice Radio Bulgaria, #18 la Top 30 NRJ Russia, #25 la top 50 Like FM Russia, #19 la Top Radio Record Russia.

Cu o experiență extinsă atât în ​​muzică, cât și în programare, SICKOTOY este unul dintre cei mai apreciați producători de muzică ai momentului. Crescând în Europa, SICKOTOY a fost mereu în căutarea diversității stilurilor muzicale, călătorind și obținând o înțelegere profundă asupra lumii muzicale. Prin călătoriile sale, el a ajuns să întâlnească o gamă largă de personaje muzicale, de la tineri neexperimentați, dar talentați, la artiști deja consacrați din întreaga lume. De atunci, artistul a dezvoltat un sound cu adevărat unic, aducând influențe arăbești, folosind linii de bas versatile și ritmuri de impact. SICKOTOY creează o profunzime aparte pentru fiecare piesă pe care o creează și are numeroase colaborări de succes cu o serie de artiști internaționali cunoscuți.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *