SIA LANSEAZA "SANTA'S COMING FOR US", primul single extras de pe ALBUMUL "EVERYDAY IS CHRISTMAS"
2017-10-31 19:13:17

Sia a lansat astazi “Santa’s Coming For Us”, primul single-ul de pe primul său album de Craciun, “Everyday is Christmas”, care va fi lansat pe 17 noiembrie 2017 prin Monkey Puzzle / Atlantic Records. Colecția de cântece originale de Craciun, scrise de Sia și Greg Kurstin, este disponibilă acum pentru precomenda.

Sia a incheiat cel mai recent turneu nord-american Nostalgic For The Present Tour, care a fost numit “captivant de creativ” (Billboard), “arta magica a spectacolului” (AXS) si “intens personal”. Turneu va continua in aceasta iarna in Australia și Noua Zeelandă.

În plus, pe langa albumul “Everyday is Christmas”, Sia este în curs de a-și regiza primul film de lung metraj, este co-autor și vocea feminina pe piesa lui Zayn, “Dusk! Til Dawn”, și vocea personajului Songbird Serenade in My Little Pony, alături de actorii Emily Blunt, Zoe Saldana și Kristin Chenoweth.

Everyday is Christmas
Tracklist:
1. Santa’s Coming For Us
2. Candy Cane Lane
3. Snowman
4. Snowflake
5. Ho Ho Ho
6. Puppies Are Forever
7. Sunshine
8. Underneath The Mistletoe
9. Everyday is Christmas
10. Underneath The Christmas Lights

! Despre Sia:
Sia a lansat în 2016,”This Is Acting” (“Monkey Puzzle” / “Records RCA”), care a fost nonimalizat la premiile Grammy 2016, asumandu-si rolul de una dintre cele mai mari vedete de astăzi. Ea este în prezent cel de-al 10-lea artist cu cele mai multe streamuri pe Spotify, totodata acumuland peste 5,3 miliarde de vizualizari pe canalul său YouTube. Single-ul său “Cheap Thrills” a fost un hit global și unul dintre cele mai longevive single-uri in Top 40 din 2016. Pe langa melodiile sale de succes, Sia compus hituri pentru artisti precum Beyonce, Kanye West , Rihanna, Britney Spears, Katy Perry și multi altii.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să ascultăm împreună piesa „Santa’s Coming For Us”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *