Sia feat. Shia LaBeouf & Maddie Ziegler – Elastic Heart (videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Dupa succesul inregistrat cu hitul “Chandelier”, celebra Sia lanseaza un nou single, “Elastic Heart”, piesa ce este extrasa de pe albumul “1000 Forms of Fear”.

Piesa “Elastic Heart” beneficiaza si de un videoclip regizat chiar de catre Sia impreuna cu Daniel Askill, cel cu care cantareata a colaborat si pentru “Chandelier”, clip ce a fost nominalizat la premiile Grammy.

Daca pentru clipul “Chandelier”, Sia a avut-o in rol principal pe simpatica Maddie Zeigler, starul din show-ul tv “Dance Moms”, noul videoclip ii aduce intr-un performanta impresionanta pe Maddie si pe actorul Shia LaBeouf, iar coregrafia este realizata de catre Ryan Heffington.

“Elastic Heart” este al doilea single single de pe albumul “1000 Forms of Fear”, ce vine dupa succesul rasunator al hitului “Chandelier”, clip cu peste 430 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Sia este nominalizata in cadrul premiilor Grammy la categoriile “Record of the Year”, “Song of the Year”, “Best Pop Vocal Performance” si “Best Music Video”.

Comentarii