Shift lanseaza single-ul si clipul “Minciuna”
2018-02-28 18:18:05

Dupa ce a colaborat cu artisti precum What’s UP, Connect-R, Ruby, Andra, si a lansat anul trecut primul album, “Adevarul”, Shift revine cu o noua piesa insotita de videoclip, “Minciuna”. Single-ul se regaseste pe urmatorul material discografic al artistului si este primul lansat din seria ce urmeaza.

“«Minciuna» este primul single de pe cel de-al doilea album al meu, material ce-i poarta numele. Pana in vara, vom lansa tot albumul. Pentru mine, acest material e ca o stare prin care trebuie sa treci, de la cap la coada, ca sa-i prinzi filmul”, declara Shift.

Muzica este compusa de Shift, Super ED, RunnnixIsFuture, Andrei Iorga si Breana Marin, textul este scris de catre artist si Super ED, iar piesa este produsa de Midiots Production. Videoclipul, regizat de Shinijikun, subliniaza in imagini povestea unei relatii bazate pe miniciuni si amagire.

Compozitor si producator de succes, Shift si-a inceput drumul catre topurile muzicale, in 2013, prin single-ul “Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care a ajuns direct in playlist-urile de radio, TV si club. Au urmat hituri precum “Dupa ani si ani” (feat. Vizi Imre), “Lejer”, “Rupem boxele (feat. Andreea Banica), “Avioane de hartie” (feat. Andra), “Norocos” (feat. What’s Up si Connect-R), “Urca si coboara” (feat. Ruby). Dupa numeroase colaborari de top, Shift lanseaza albumul “Adevarul”, material discografic la care a lucrat timp de doi ani si a produs in total 60 de piese, din care a ales doar 16 pentru a le include pe materialul care prezinta un mix intre underground si pop.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Minciuna”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *