Sheensea lansează „Blessed" feat. Tyga
2019-05-24 20:04:17

Este o zi importantă pentru industria dancehall, Sheensea, artista de doar 22 de ani, intitulată Prințesa Dancehall, lansează piesa „Blessed” feat. Tyga.

Premiera piesei a avut loc în cadrul emisiunii lui Zane Lowe, World Record on Apple Music’s Beats. „Blessed” este piesa ce ne aduce vara mai aproape, prin evocarea unor ritmuri molipsitoare, ce vor instaura pe loc voia bună. Noua piesă vine însoțită și de un videoclip pe măsura așteptărilor, regizat de Arrad și filmat în Caraibe.
„Blessed” a fost scrisă chiar de Shenseea, în claborare cu Rvssian (Bad Bunny, Vybz Kartel, Sean Paul), Theron și Stephen McGregor (Drake, Nelly Furtado, Shakira)
„Mereu mi-am arătat mulțumirea față de Dumnezeu și fani. Sunt binecuvântată să îi am și cred că acest cântec exprimă acest lucru. Este o piesă puternică și plină de încredere, care reflectă iubirea de sine și acceptarea, în timp ce te mai și bucură cu sunetul muzicii bune”, declară Shenseea.
Susținând niște spectacole live de excepție, Shenseea l-a însoțit pe Sean Paul în turneul său european, iar vara aceasta va cânta la una dintre cele mai cunoscute petreceri din New York, alături de Smino, Boogie, Everyday Ppl și mulți alții.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *