Shala lanseaza piesa si videoclipul "Doar Noi"
2016-06-18 15:36:26

O piesa de vara, cu un ritm alert ce te provoaca la dans, Doar Noi este surpriza pe care Shala a pregatit-o vara asta pentru voi.

“Totul incepe pe un ritm de dans”, iar sound-ul si versurile descriu perfect cum arata dragostea la 15 ani: fluturasi in stomac si euforie, zambet larg si multe culori!

Piesa a luat nastere in studiourile UnderClover Production, iar videoclipul a fost realizat sub bagheta magica a lui Bogdan Fanariu.

Despre “Doar noi”… imi place enorm! Versurile, ritmul, totul! Cam asa arata dragostea la 15 ani: joc și joaca! Am muncit foarte mult, dar m-am si distrat tare mult la filmari si sper ca acest proiect sa fie o surpriza placuta pentru toti!

Pe numele real, Silvia Anton, Shala (Seila) se afla la cel de-al treilea ei single. Ea a debutat cu “No say bye bye” si a continuat sa ne surprinda cu vocea ei minunata, impartind zambete (Share a smile!).

Acestea fiind spuse, va invit sa urmarim impreuna videoclipul piesei semnate Shala, “Doar Noi”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *