Serkan lanseaza single-ul si clipul „Guzel", featuring Veo
2018-11-22 14:56:46

Artistul de origine turca, Serkan, lanseaza alaturi de Veo o noua piesa cu videoclip, „Guzel”. Cu versuri in limba turca si engleza, single-ul este compus de catre cei doi artisti impreuna cu Cristian Pistol. „Guzel” („Frumoaso” in limba turca) este o piesa cu influente orientale care iti ofera o stare pozitiva, plina de energie.

„Piesa «Guzel» este o piesa de dragoste, in care el isi cauta o fosta iubire pe strazile din Istanbul. Clipul piesei a fost filmat in Istanbul in locatiile cunoscute de turisti (Turnul Galata, Piata Taksim). Genul melodiei este oriental-hip hop, fiind o premiera acest mix de stiluri pentru mine”, marturiseste Serkan.

Originar din Istanbul, Serkan locuieste de peste 18 ani in Romania. Serkan si-a inceput cariera artistica in Turcia, iar in 2016, a lansat primul single: “Imdat”, feat. Alexa.

Veo a colaborat pana in prezent cu artisti precum Andreea Banica, Nick Kamarera si Andreea D pentru piese ca „Linda”, „Party Bounce” si „Get Freaky”, feat-uri ce au adunat milioane de vizualizari pe YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *