Serena revine cu cea mai recenta lansare a ei, “Magdalena”
2020-10-09 21:47:33

Serena lanseaza “Magdalena” si continua seria de piese ce, cumva, nu iti mai ies din cap. Cu o productie fresh realizata de Pink Elephant, piesa promite sa fie pe repeat in castile iubitorilor de muzica din tara, dar si din afara ei.

Serena a debutat in industria muzicala in urma cu 7 ani, atunci cand a inceput sa inregistreze si incarce pe retelele de socializare coveruri de piese autohtone si internationale. Piesele reinterpretate de artista orginara din Slobozia au adunat peste 22.000.000 de vizualizari din toata lumea si peste 140.000 de abonati pe canalul ei de YouTube, Serena Official, iar printre coveruri se numara si “Dja Dja”, “Zemer” sau “Nentori”

In urma cu 2 ani, impreuna cu producatorii de la Pink Elephant, Serena a compus “Safari”, iar piesa s-a bucurat de un feedback foarte bun din partea publicului international. “Safari” a ocupat #1 in Shazam Top 50 India timp de 4 saptamani si #1 in Shazam Top 50 Turcia pentru 20 de saptamani consecutive. In prezent, piesa a adunat peste 105.000.000 de vizualizari pe YouTube, peste 14.000.000 de stream-uri pe Spotify si peste 2,5 milioane de shazamuri.

In anul 2019, Ultra Music, una dintre cele mai mari case de discuri din SUA, si-a aratat interesul pentru piesa “Safari”, astfel artista semnand un contract cu acestia. Tot in 2019, Serena a lansat single-urile “Waiting” si “Gasolina”, a colaborat cu Matteo pe piesa “Alo”, cu DJ Kantik pe piesa “Kul” si cu Robert Cristian pe piesa “Summer Air”.

De-a lungul timpului, Serena a colaborat si a compus linii melodice pentru artisti celebri din Romania si din strainatate, printre ei numarandu-se Jasmin Walia, o celebra artista din India, Matteo, Robert Cristian, DJ Kantik, DJ Sava, CRBL, Alexia Talavutis, F. Charm, Gabi Bagu, Dony, DJ LLP si multi altii.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *