Serena lanseaza "Shining Stars", o noua versiune de la "Aura Ta"
2021-03-19 15:39:42

Ce frumoasă-i dragostea, mai ales când e împărtășită! După ce piesa “Aura Ta” a făcut parte din playlist-urile voastre, Serena ne surprinde luna aceasta cu varianta în engleză, “Shining Stars” – povestea unor îndrăgostiți asemănați cu stele strălucitoare, în care ea își declară iubirea “blind but magical”.

„The sky’s the limit when we’re holding hands” și “We can go for hours/ Just like shooting stars” sunt versuri care descriu perfect viziunea despre lume a celor care iubesc. Când ești îndrăgostit, nu mai există limite și te simți de neoprit.

Serena și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la 14 ani, când a început să încarce coveruri pe YouTube. Vocea ei unică a fost repede remarcată de către diverși producători, ceea ce i-a asigurat colaborări cu dj cunoscuți, atât în spațiul autohton, cât și la nivel internațional – Emil Lassaria sau LLP (Persia).

A debutat cu Safari, care a avut succes peste noapte în Europa Centrală și de Est. Safari a intrat în Top 10 Shazam în țări precum Turcia, India, Iraq, Kazahstan, Azerbaidjan, adunând peste 149 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 27 de milioane de audiții pe platformele de streaming.

Serena se bucură de peste jumătate de milion de ascultători lunar pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *