Selena Gomez lansează melodia "Baila Conmigo", în colaborare cu Rauw Alejandro
2021-01-29 21:12:31

Selena Gomez a anunțat lansarea primului sau EP în limba spaniolă. Artista a început prin lansarea melodiei “De Una Vez”, în limba spaniolă, iar acum Selena lansează colaborarea cu Rauw Alejandro – “Baila Conmigo”.

EP-ul “Revelacion” va apărea pe 12 martie 2021 și va conține doar melodii în spaniolă. Astăzi, 29 ianuarie, Selena a lansat melodia “Baila Conmigo”, în colaborare cu artistul puertorican, Rauw Alejandro, un track produs de către Tainy.

Videoclipul este regizat de către brazilianul Fernando Nogari.
“Baila Conmigo” succeda single-ul “De Una Vez”, prima melodie în spaniolă după mai bine de un deceniu. Clipul a fost în mai multe locații, printre care Los Angeles, Miami și un sat de pescari din Brazilia.
„Videoclipul descrie sentimentul de izolare pe care îl trăim cu toții acum și modul în care muzică ne conectează cu adevărat, pe toți, indiferent unde ne aflăm în lume”, declara Selena.

Selena a anunțat deja că EP-ul “Revelacion” este disponibil pentru pre-comandă, cu o serie de fotografii noi, inspirate din cultură latino, postate pe conturile sale de Social Media.

„Am vrut să fac asta de zece ani, să lucrez la un proiect spaniol, pentru că sunt atât de mândra de moștenirea mea și, pur și simplu, am simțit că vreau să se întâmple asta”, a declarat Selena în cadrul unui interviu cu Apple Music Beats 1.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *