Selena Gomez lanseaza albumul „Rare”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Al 3 material discografic al artistei include hitul „Lose You To Love Me” si track-ul omonim „Rare”

Selena Gomez lanseaza albumul „Rare”, ce pune accent pe o parte din calatoria spre vindecare si maturizare, dupa cum declara artista.

„Lose You To Love Me”, prima piesa extrasa de pe albumul „Rare”, compusa alaturi de Julia Michaels, Justin Tranter, Mattias Larsson si Robin Fredriksson, a devenit in 2019 primul no. 1 al Selenei. Deja devenit hit, track-ul a adunat peste 760 de milioane de stream-uri la nivel global si a fost inclus in categoria „Best Songs of 2019″ de critici din toata lumea.

Albumul „Rare” contine 13 piese, printre care piesele lansate „Look At Her Now”, „Lose You To Love Me”, doua colaborari (Crowded Room, feat. 6LACK, A Sweeter Place, feat. Kid Cudi) si un track omonim, „Rare”.

Selena Gomez a adunat, pana in prezent, 8 melodii care au ajuns in Top 10 in topul Billboard, dintre care doua au fost top 5 (Same Old Love, Good For You). Single-ul „Bad Liar” a fost desemnat de catre Billboard cea mai buna piesa a anului 2017. Anul trecut, Selena a colaborat cu Benny Blanco, J Balvin si Tainy pentru „I Can’t Get Enough”, iar in 2018 cu DJ Snake, Ozuna si Cardi B pentru hitul mondial „Taki Taki”. Melodii precum „It Ain’t Me” (feat. Kygo), „Bad Liar”, „Fetish” sau „Wolves” au fost certificate de catre RIAA cu discuri de aur sau platina.

Tracklist:
1. Rare
2. Dance Again
3. Look At Her Now
4. Lose You To Love Me
5. Ring
6. Vulnerable
7. People You Know
8. Let Me Get Me
9. Crowded Room (feat. 6LACK)
10. Kinda Crazy
11. Fun
12. Cut You Off
13. A Sweeter Place (feat. Kid Cudi)

Asculta / Descarca albumul: https://umusic.lnk.to/SelenaGomezRare, apoi spune-mi parerea ta. Enjoy!

{focus_keyword} Selena Gomez lanseaza albumul „Rare" 3268bcd3 a3db 4921 bfb6 5fe428cc0aea

Comentarii