Sean Paul X Stefflon Don lanseaza „Shot & Wine"
2019-01-18 17:33:07

Sean Paul, legenda dancehall, profita la maximum de inceputul acestui an si lanseaza „Shot & Wine”, o colaborare neasteptata cu Stefflon Don, care va ridica mercurul in termometre si va deveni imnul fiecarei seri in club.
„Shot & Wine” calca pe urmele celor mai recente hit-uri semnate Sean Paul – „Mad Love” feat. Becky G (produs de David Guetta) si „Naked Truth” feat. Jhene Aiko.
Sean Paul a devenit un reper in crearea marilor hit-uri din ultimii doi ani: „Body”, featuring Migos, „No Lie”, o colaborare cu Dua Lipa, „Rockabye”, care a stat timp de noua saptamani in topurile din Marea Britanie si, bineinteles, „Cheap Thrills”, alaturi de Sia, piesa ce a fost nominalizata la premiile Grammy si a ajuns #1 in topul Billboard.
Sean Paul este in mod incontestabil una dintre cele mai usor recognoscibile voci din industria muzicala.
In 2002, „Dutty Rock” (albumul de pe care sunt extrase si hit-urile „Gimme The Light” si „Get Busy”) a obtinut 2 discuri de platina in S.U.A. si Marea Britanie, cu vanzari de peste 3,5 milioane de unitati, in timp ce „Temperature”, albumul din 2006, a primit 4 discuri de platina, depasing 4 milioane de unitati vandute. Sean Paul a lucrat cu unele dintre cele mai influente voci din peisajul muzical: Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj, Busta Rhymes, Sia, Kelly Rowland, Enrique Iglesias sau 2Chainz. Pe langa talentul si vocea sa unica, Sean Paul este si un compozitor de succes si a scris piese pentru artistii jamaicani de top.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *