Sean Paul x Major Lazer lanseaza "Tip Pon It"
2018-04-21 18:14:42

Combinatia ce se va auzi in toate boxele: Sean Paul si Major Lazer lanseaza “Tip Pon It”

Deja o legenda a genului dancehall, castigator al premiilor Grammy, dar si unul dintre artistii cu productii audio si videoclipuri memorabile, Sean Paul a mai bifat o colaborare de top, de aceasta data cu Major Lazer.

Clipul este filmat intr-o locatie din Paris si este regizat de catre Alex Courtes, care si apare in videoclip.
“Tip On It” este lansat dupa hitul “Mad Love”, colaborarea dintre Sean Paul, David Guetta si Becky G, artista mexicana care a cucerit publicul international cu piesa “Mayores”.

Sean Paul a primit recent un disc din partea RIAA (Recording Industry Association of America) pentru vanzari de peste 26 milioane de unitati. Dintre hiturile lansate in ultimii 2 ani se numara colaborarile cu Migos pentru piesa “Body” si cu Dua Lipa pentru single-ul “No Lie”.
Mai mult, Sean Paul a colaborat si cu Clean Bandit si Anne-Marie pentru hitul de aproape 2 miliarde de vizualizari – “Rockabye”.

Sean Paul are, fara indoiala, una dintre cele mai recognoscibile voci din muzica internationala. Stilul lui muzical s-a revazut in fiecare piesa lansata, de la piese ca “Gimme The Light” si “Get Busy”, la “Temperature” (premiata cu 4 discuri de platina in Sua pentru vanzari de peste 4 milioane de unitati). De-a lungul timpului, Sean Paul a colaborat cu artisti precum Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj, Sia, Busta Rhymes si lista poate continua. In plus, artistul a compus piese alaturi de multi artisti jamaicani de top.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Tip On It”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *