Sean Paul lanseaza piesa „When It Comes To You"
2019-08-30 20:53:49

Sean Paul continua sa surprinda cu track-uri noi in spiritul dancehall, pentru care este cunoscut la nivel moondial. Dupa hitul „Contra la Pared”, feat. J Balvin, Sean Paul lanseaza acum „When It Comes To You”.

Noua piesa este produsa de Supa Dups si totodata singura solo lansata de catre Sean Paul anul acesta. De la inceputul lui 2019 si pana in prezent, artistul jamaican a colaborat cu Wiley, Stefflon Don si Idris Elba. La toate aceste colaborari mai adaugam turneul european sold out si participarea lui Sean la Glastonbury 2019. Dar nu uitam sa mentionam si succesul rasunator al single-ului „Contra La Pared”, care a depasit pragul de 150 de milioane de ascultari pe Spotify.

Una dintre cele mai recognoscibile voci din muzica internationala, Sean Paul este responsabil de numeroase hituri, precum „Body” (ft Migos), „No Lie” (ft. Dua Lipa), „Rockabye” (alaturi de Clean Bandit) sau celebra piesa „Cheap Thrills” (Sia ft. Sean Paul) care a ocupat primul loc in topul Billboard, fiind nominalizata la premiile Grammy. Anul trecut, Sean Paul a primit un disc din partea RIAA (Recording Industry of America) pentru vanzari de peste 26 milioane de unitati.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *