Sean Norvis, Alexandra Mitroi si Pacha Man ne fac cunostinta cu “Bad Girls”!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Sean Norvis se intoarce si incepe anul 2018 cu un nou single. Piesa ce se intituleaza “Bad Girls” este rezultatul colaborarii inedite cu frumoasa cantareata, Alexandra Mitroi, si cu renumitul rapper, Pacha Man.

Cu totii o recunoasteti, cu siguranta, pe Alexandra Mitroi, o voce buna care s-a facut remarcata in anul 2015, atunci cand a ajuns pana in semifinala concursului “Vocea Romaniei”. La sfarsitul anului trecut, Sean Norvis a lansat piesa “Gypsy Mama” alaturi de Geo Da Silva, pentru care s-a filmat un clip provocator, iar de curand, Pacha Man ii marturisea talentatei Andra: “Mi-ai luat mintile”.

Single-ul “Bad Girls” este o piesa dance/future house si are toate sansele sa devina unul dintre hit-urile verii, fiind deja sustinuta de DJ internationali precum Don Diablo, EDX, Dannic, Chicane, Paul van Dyk, Kryder si multi altii. “Bad Girls” va fi lansata la casa de discuri SYL Recordings si va fi disponibila in toate magazinele digitale incepand cu data de 6 Februarie.

“Bad Girls” este disponibila in sase versiuni, un Mix Original, un Radio Edit, un mix instrumental si trei remixuri ale italianului Erick Fill.

Bucurati-va de “Bad Girls” si distrati-va pe ringul de dans!

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa ascultam impreuna piesa “Bad Girls”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii