Save revine cu single-ul "Nunta", alaturi de Alb Negru
2017-03-03 20:54:37

Save revine cu o piesa noua “Nunta”, feat. Alb Negru, o piesa romantica, plina de iubire si buna dispozitie. Piesa este compusa de catre Save si produsa de catre Vlad Isac.

“Nunta este o piesa pe care am compus-o ca pe o declaratie de dragoste. Am vrut sa ilustrez o iubire sincera, calda, dar si cu nabadai, asa cum este dragostea. Este o piesa cu un vibe foarte happy si m-am gandit ca baietii de la Alb Negru sunt o alegere frumoasa pentru un featuring. Sper ca lumea sa se regaseasca in versurile piesei asa cum am simtit si noi cand am cantat-o.”, declara Save.

“Ne bucuram de aceasta colaborare si speram sa ajunga un imn al mirilor si sa fie o piesa nelipsita de la nunti.”, adauga Alb Negru.

Save a inceput sa compuna de la varsta de 17 ani, iar din 2009 colaboreaza cu producatorul Vlad Isac. Inceputurile sale inseamna formarea unei trupe pop-rock/rnb in orasul natal, Brasov, iar din 2012 a lansat piese solo. In 2016, artistul a lansat single-ul si videoclipul “Toata noaptea”, piesa compusa de catre Save si Vlad Isac.

Alb Negru, format din Andrei si Kamara, a lansat piese ale caror versuri sunt cantate in limba romana sau franceza, cu ritmuri dance si influente r&b sau reggae. Printre acestea, se numara “Mi-e sete de tine”, “Colegi de camera”, “Dubii”, “Tentatii” si multe altele.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa ascultam impreuna single-ul “Nunta”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *