Sasha Lopez lanseaza noul lui imn dance cu influente orientale, "Smoke Me", o super colaborare cu Misha Miller!
2020-01-23 20:32:48

Piesa combina stilul unic de productie muzicala a DJ-ului cu vocea pop suava a Mishei Miller.

“Smoke Me” este scrisa si produsa de Nicoleta Darabana, Istrati Sergiu (Sasha Lopez), Felix – Dragos Popescu si Dorin – Marian Achim. Piesa este insotita de un videoclip de imagine, unde Misha Miller si Sasha Lopez sunt personajele principale, aflate intr-o relatie de iubire misterioasa, tot conceptul clipului avand un aer oriental. Misha Miller interpreteaza un personaj enigmatic ce transmite putere, frumusete si feminitate.

Sasha Lopez este unul dintre cei mai de succes DJ si producatori muzicali in Romania. Nascut in Chisinau, Moldova, acesta si-a facut debutul ca DJ la varsta de 15 ani; la scurt timp dupa ce Serge Istrati (numele sau real), a devenit rezident al clubului “City”, cel mai popular club din Chisinau la vremea aceea.

In 2010, a debutat cu proiectul – Sasha Lopez, prin lansarea primului single, “Madam” in colaborare cu Anda Adam, piesa care i-a adus primul succes international. Cel mai cunoscut single al sau este “All My People”, care a fost cea mai difuzata piesa la radio-urile din Romania in 2011. De asemenea a primit discul de aur pentru vanzarile din Canada si Japonia. De asemenea, piesa “Kiss U” i-a adus recunoastere in Italia si Spania, unde a fost numarul 1 in topuri.

Artistul are un istoric ce include peste 10 ani de hit-uri internationale, doua discuri de aur si prezente in topuri din tari precum Japonia, Spania, Italia, Germania, Canada si America de Sud.

Cele mai recente lansari ale artistului sunt piesele “Sun” si “The Blame”, ce au generat peste 1 milion de vizualizari pe Youtube si au cucerit topurile internationale.

Artista originara din Chisinau, Misha Miller a lansat de-a lungul timpului piese in colaborare cu artisti precum: Mark Azekko (“Insane”), Alex Parker (“Fix Your Heart”) si Manuel Riva (“Sacred Touch”, “What Mama Said”). Cel mai recent, colaborarea Mishei cu Manuel Riva a ajuns in top 20 Billboard Dance Songs.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *