Sarbatorile de iarna in viziunea vedetelor – De vorba cu Laurentiu de la Body&Soul
2015-12-04 21:58:58

1. Sarbatorile de iarna reprezinta… o mare petrecere in familie, cu omuleti de zapada, cu sanius, bataie cu bulgari.
2. Cel mai frumos cadou primit este… cel mai mare cadou pe care eu mi l-am facut este masina pe care o conduc, un Nissan Qashqai, o masina super, de familie, pe care am cumparat-o chiar inainte de Craciunul din 2008.
3. Iar cel mai frumos cadou daruit este… :)) pai, sotiei i-am facut doi copii, cred ca e un super cadou.
4. Insa cel mai urat cadou… Am primit de ziua mea, acum multi ani, o caramida bagata in foarte multe cutii.
5. Mos Craciun are… sanie, barba, reni… si cadouri, da, da, multe!
6. Cea mai frumoasa amintire de Craciun nu poate fi decat… in familie, este o nebunie la mine de Craciun, sotia are o familie numeroasa, deci…
7. Craciunul din copilarie era… ohoo, ce faceam de Craciun, multe nebunii, dar sincer acum le fac cu fiica cea mare care are aproape 6 ani.
8. Am aflat ca Mos Craciun… nici nu-mi aduc aminte sa fi aflat ca nu exista, pentru mine si acum “EL” exista, de altfel, “EL” este in noi in fiecare an.
9. Cea mai mare dorinta ar fi sa… traiesc 90 de ani sa-mi vad fetele maritate si cu multi copii.
10. Impodobirea bradului… este o bucurie pe care nu ai cum sa o uiti toata viata si de cate ori il impodobim ne bucuram extrem de mult.
11. Craciunul perfect inseamna… o familie numeroasa si fericita impreuna.
12. Preferatele preparate specifice sarbatorilor de iarna sunt… ohoooo, sunt prea multe ca sa le enumar, dar le stiti si voi.
13. Cel mai emotionant moment a fost atunci cand… mi-a spus sotia ca este gravida :))
14. Anul acesta, de Craciun o sa… il fac ca de obicei, in familie, undeva la munte, sa se bucure si copiii mei de zapada, sanie, derdelus.
15. De Revelion o sa… il fac tot cu familia, dar momentan nu ne-am hotarat unde-l facem, sper sa fie ceva special si de neuitat.
16. In 2016… mi-as dori bucurie, sanatate si foarte mult noroc, dar atat de mult sa nu-l pot duce si pe care vi-l doresc si voua.
17. Cititorilor si ascultatorilor Radio Crazy le… urez un super “La multi ani!” si mult noroc la toate, vorba aia, daca nu ai noroc nu ai nimic (ca si acei oameni pe Titanic, au fost bogati si sanatosi, dar n-au avut noroc)!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *