Sarbatori pe ritmuri de trap alaturi de Franny
2018-12-18 16:48:57

Franny lanseaza astazi “JINGLE BELLSya”, prima piesa de Craciun a artistei, cu o productie trap semnata de Kovia.

“Craciunul pentru mine inseamna un sentiment de bine, care te inconjoara indiferent daca esti bogat, sarac, single, intr-o relatie, negru, alb, baiat, fata. Trebuie doar sa fii tu si sa lasi vibe-urile proaste sa zboare departe! Si sa nu uitam de cadouri!” – Franny

Franny este o tanara artista din Bucuresti, care si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 6 ani, atunci cand a inceput sa studieze pianul. Fiind convinsa inca de cand era copil ca doreste sa urmeze o cariera in muzica, a luat totul cat se poate de in serios, iar in prezent este stundenta in anul 4 la Universitatea Națională de Muzică București, sectia Compozitie Pop. De asemenea, Franny este vocal-coach si profesoara de pi! an in cadrul unei scoli private din Bucuresti.

Franny nu este straina scenei, avand primele reprezentatii la o varsta foarte frageda. De atunci, artista se bucura de o serie de premii nationale si internationale la concursuri de pian printre care Premiul la Concursul International Jeunesse Musicales din cadrul EuropaFest.

Artista a debutat in primavara acestui an cu single-ul “Halucinogen”, urmata de “Drama Queen” (feat. Kovia) si “Recunosc”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *