Sarbatoreste prima aniversare a Zilei Sanatatii Mintale cu INASHAN in B52 Club! It’s gonna be insanely legendary!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii Mintale, INASHAN ii invita in premiera la o aniversare asumata a acestei sarbatori pe toti cei ce considera ca o minte sanatoasa implica o doza considerabila de nebunie! Evenimentul va avea loc in incinta clubului B52 pe data de 9 octombrie, incepand cu orele 21.

Pentru primul eveniment din aceasta serie artista a selectat personal o gama larga de creatii muzicale ce abordeaza nebunia in diverse moduri: hip-hop, electronic, rock si multe alte genuri, pe care le va administra pe parcursul serii in functie de nevoile publicului. INASHAN promite multe surprize, iar prima pe care o dezvaluie consta in preznta unor dansatoare din grupul ArtGenerator. Camasile de forta, cutiile de medicamente si posturile contorsionate sunt doar cateva alte indicii referitoare la atmosfera ce se va regasi in clubul B52 pe 9 octombrie.

Incepand din acest an, INASHAN promite sa organizeze cate doua evenimente emblematice an de an, in data de 9 sau 10 octombrie (Ziua Mondiala a Sanatatii Mintale) si 31 martie – 1 aprilie (Ziua Nebunilor).

Daca vrei sa faci cunostinta cu partea frumoasa a nebuniei, trebuie sa faci mai intai cunostinta cu INASHAN. Artista promoveaza anormalitatea si incurajeaza ideea conform careia sufletele ‘nebune’ trebuie sa aiba libertate deplina sa fie si sa creeze. Reprezinta, de asemenea, un stil de viata nonconformist, artistic, iar tot ceea ce presteaza este invaluit intr-un iz de nebunie. Insasi abordarea sa este iesita din tipare: nu alege sa performeze intr-un singur domeniu, ci marjeaza pe un intreg concept complex in jurul caruia graviteaza intreaga sa activitate.

Va invit cu drag!

Comentarii