Sarah Brightman anunta data lansarii noului sau album "HYMN"
2018-09-19 14:45:11

Una dintre cele mai de succes si recunoscute soprane, Sarah Birghtman, va lansa, oficial, mult asteptatul sau album, “HYMN”, pe 9 Noiembrie 2018, in colaborare cu Decca Gold si Universal Music Group. Albumul “HYMN” este cel de-al cincisprezecelea material din cariera artistei, dupa ce in 2013 a reusit sa cucereasca topurile internationale cu albumul “Dreamchaser”.

Vestile bune nu se opresc aici pentru ca Sarah Brightman a anuntat si turneul sau mondial de promovare a albumului “HYMN”, intitulat “Hymn: Sarah Brightman In Concert”. Turneul va include 125 de show-uri, pe 5 continente si se va intinde pe o perioada de aproximativ un an, debutand in Noiembrie 2018, in America de Sud.

“Abia astept sa impartasesc acest album cu toata lumea. HYMN este un material incredibil de eclectic, care combina o varietate de stiluri si sunt foarte entuziasmata sa interpretez piesele live, in turneu. Fiecare proiect pe care l-am facut este foarte personal, asa ca mi-am dorit ca rezultatul sa sune cat mai frumos si inaltator. Pentru mine, HYMN sugereaza bucurie- sentimentul sperantei si a luminii, ceva extrem de familiar si protector, si sper ca acest sentiment sa reiasa si din muzica mea”-a declarat Sarah Brightman.

Brightman s-a intors in studio pentru a inregistra albumul “HYMN” in 2016, alaturi de producatorul si colaboratorul sau de incredere, Frank Peterson, care a fost alaturi de artista si pentru albumele “Dive”, “Fly”, “Timeless”, “Eden”, “La Luna”, “Harem” si “Symphony and Winter Symphony”. “HYMN” este o colectie inspirationala de cantece de cor, interpretate de orchestra, despre care Brightman spune ca a fost o incantare sa le inregistreze. Albumul a fost inregistrat in decursul a doi ani de zile, in Hamburg, Miami, Londra, Vancouver, Los Angeles, New York si Budapesta.

Tonul mistic si inaltator al albumului este setat inca de la prima piesa- o piesa care apartine trupei Barclay James Harvest, din Marea Britanie. Albumul contine, de asemenea, piese ale unor compozitori de renume precum Eric Whitacre (“Fly To Paradise”), superstarul japonez Yoshiki (“Miracle”), si DJ-ul german Paul Kalkbrenner (“Sky and Sand”). Albumul se incheie cu un duet formidabil intre Brightman si Andrea Bocelli, interpretand piesa “Time To Say Goodbye”.

DESPRE SARAH BRIGHTMAN

Sarah Brightman este recunoscuta in special pentru interpretarile sale in interval de 3 octave si pentru pionieratul sau in imbinarea genului clasic cu cel modern. Soprana este singura artista care a reusit sa cucereasca topurile Billboard atat pe partea de muzica dance cat si clasica, obtinand peste 180 de discuri de aur si platina in peste 40 de tari. Reinterpretarea artistei de pe soundtrack-ul “The Phantom Of The Opera” a inregistrat vanzari de peste 40 milioane de exemplare, la nivel international. Duetul sau cu Andrea Bocelli, “Time To Say Goodbye”, a devenit un succes international ce a reusit sa vanda peste 12 milioane de copii in lumea intreaga.

TRACKLISTING “HYMN”:
Hymn Overture
Hymn
Sogni featuring Vincent Niclo
Sky And Sand
Canto Per Noi
Fly To Paradise featuring Eric Whitacre Singers
Gia Nel Seno (La Storia Di Lucrezia)
Follow Me
You
Better Is One Day
Tu Che M’hai Preso IL Cuor
Miracle featuring Yoshiki
Time To Say Goodbye

Poti precomanda albumul “HYMN” aici: https://umusic.lnk.to/HYMNPR

Voua va place Sarah Brightman?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *