Sandra N. va concerta la cel mai tare eveniment muzical din Liban – NRJ Music Tour

music-picture (15)

Sandra N., artista care a depășit 8 milioane de vizualizări pe Youtube cu hitul “Liar” va concerta sâmbătă, 1 august, la Biel Waterfront Beirut, la NRJ Music Tour 2015, cel mai important eveniment muzical din Liban. Cunoscutele hituri ale frumoasei artiste, “Liar” și “Ballerina”, dar și colaborările cu Akcent, au făcut că aceasta să fie invitată să cânte pe aceeași scenă cu nume mari ale scenei muzicale internaționale, precum Sam Martin, Mohombi, Redfoo, Anthony Touma, Lost Frequencies și Faydee.

“Aștept cu nerăbdare să cânt la NRJ Music Tour, în primul rând pentru că “Ballerina” este deja difuzata în Liban, ea fiind și piesă care m-a adus în atenția organizatorilor festivalului. În al doilea rând, Libanul reprezintă un teritoriu nou pentru mine. Am cântat în Rusia și în Pakistan, unde publicul este senzațional, și sunt foarte curioasă cum voi fi primită în Liban”, a declarat Sandra N..

NRJ Music Tour este cel mai important eveniment muzical din Liban, printre invitații din ultimii ani numărându-se Loreen, Indila, Macklemore & Ryan Lewis sau Carlprit.

Acestea fiind spuse, vă sfătuiesc să nu lipsiţi de la acest eveniment şi vă aştept cu un feedback după! Dăm un replay pentru “Ballerina”?

Comentarii