Sandra N revine in forta cu noul single "De Dragul Tau"
2018-11-16 22:11:24

Dupa ce a facut zeci de milioane de vizualizari pe YouTube cu piese ca “Ma dor ochii, ma dor”, “Liar” sau “Amor Gitana” , Sandra N revine cu noul ei single, “De Dragul Tau”.

Sandra N a facut o mica pauza din showbiz, timp in care a devenit mamica, iar acum lanseaza single-ul “De Dragul Tau”. Ea canta despre o iubire puternica, despre sufletul pereche la care visam toti, la cuplul ideal care trece peste orice obstacol doar tinandu-se de mana. Toate acestea emotii sunt transpuse pe ritmuri pop, energice, asa cum ne-a obisnuit Sandra N.

“”De dragul tău” este primul single lansat dupa un an de pauza, timp in care am devenit mamica. Am intrat in studio si cand am auzit refrenul am simtit ca se potriveste perfect cu ce traiesc acum si ce simt atat pentru sotul meu cat si pentru bebelusul meu, si anume cum dragul si iubirea pentru ei cresc mai mult si mai mult cu fiecare zi. Versul “Azi mor de dragul tau mai mult ca ieri” simt ca este un manifest al iubirii si al energiei pozitive din viata fiecarui om, vizavi de ceva sau cineva in viata lui, care ii ofera fericire si implinire. Iubirea, in oricare forma a ei, te face invincibil si de neoprit in orice iti propui in viata. Fie ca este pentru iubit/ iubita, copil, parinti, frati sau chiar animele de companie, cu totii avem ceva ce iubim pe zi ce trece mai mult, hranindu-ne pozitiv. Despre asta este noul meu single si sper ca energia buna piesei sa ajunga la inimile oamenilor. ” – a declarat Sandra N

Piesa a luat nastere in studiourile Mango Records si este o productie MediaPro Music. Muzica si versurile apartin Sandrei N, alaturi de Mihai Gruia si Dorian Oswin (DOMG), iar productia muzicala este realizata de Mihai Gruia si Dorian Oswin. Clipul este regizat de Daniel Libeg.

“Sandra N. este un artist complet, cu o voce deosebita, o voce care pe noi ne inspira extrem de mult in procesul de compozitie. Este genul de voce care pune in valoare orice compozitie si ne bucuram ca acum face parte din familia noastra. Urmeaza sa lansam multe piese extrem de frumoase impreuna!” – declara DOMG

Sandra N si-a inceput cariera inca de mica, de la varsta de 4 ani, cand a concurat la un show muzical pentru copii. A reprezentat tara noastra la numeroase festivaluri de muzica din Turcia si Italia. De asemenea, canta la chitara, la pian si compune linii melodice si versuri inca de la varsata de 14 ani.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *