Sandra N lanseaza “La Betleem”, o piesa de Craciun cu un mesaj special
2017-12-20 14:32:59

Pornind de la povestea nasterii lui Iisus, piesa a fost scrisa in doar cateva minute de catre artista, inspirata totodata si de vizita pe care aceasta a facut-o orasului sfant anul acesta.

“La Betleem” are o poveste atipica. Magica as putea spune. Contrar aparentelor, nu este un colind din popor, asa cum multi au crezut cand l-au auzit prima data. Era noiembrie, afara era o vreme inchisa si m-am trezit fredonand pur si simplu aceasta linie, cu versuri cu tot, am luat repede telefonul si m-am inregistrat. Pur si simplu mi-a venit cap-coada, de la Dumnezeu, si am spus ca este un semn si ca trebuie sa il lansez.

Craciunul este despre Nasterea lui Iisus, si in acea pestera din Betleem s-a intamplat cea mai frumoasa minune a lumii. Mai ales ca anul acesta am si fost, fizic, pentru prima data, la Betleem si am avut niste trairi de nedescris, am simtit ca e de datoria mea sa scot un colind despre momentul frumos al Nasterii. Simplu in esenta lui, dar cu insemnatate mare, sper sa se auda in casele romanilor in preajma acestor sarbatori sfinte si de ce nu, sa fie colindat la randul sau si de altii ! Sarbatori frumoase tuturor si sa nu uitam esenta lor! “ – Sandra N

Lasa-te cuprins de magia si traditia sarbatorilor pe un soundtrack perfect creat de Sandra.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul piesei “La Betleem”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *