Sam Smith ne invită la dans și lansează single-ul „I Feel Love"
2019-11-01 19:06:19

Sam Smith surprinde pe toată lumea și lansează un cover al hit-ului anilor ’70, „I Feel Love”, de la Donna Summer.

Noul single al artistului redă colaborarea excepțională dintre el și Guy Lawrence (Disclosure), care reușește să aducă în actualitate piesa Donnei Summer și să o propulseze direct în capul playlist-ului serii perfecte petrecute pe ringul de dans. Păstrând intacte rădăcinile disco, viziunea lui Guy nu se îndepărtează mult de varianta originală a piesei „I Feel Love”, căreia i se suprapune vocea fără cusur a lui Sam Smith, ce se îmbină armonios cu sunetele de bass și ritmul pătrunzător al sintetizatorului.

„Piesa “I Feel Love” m-a urmărit pe fiecare ring de dans al cluburilor LGBT din momentul în care am avut vârsta adecvată să pășesc în astfel de locuri. Această piesă este imnul comunității noastre, iar reinterpretarea ei a reprezentat o onoare pentru mine, dar și un pretext fericit de a mă distra – este piesa pe care am cântat-o în cel mai înalt registru până în prezent. Sper să vă placă”, declară Sam Smith.

După ce a răsturnat ordinea tuturor clasamentelor muzicale prin lansarea piesei „How Do You Sleep?”, care a fost ascultată de peste 400 de milioane de ori și al cărei videoclip (regizat de Grant Singer, cu o coregrafie realizată de Parris Goebel) a fost vizionat de 144 de milioane de ori, Sam Smith lansează acum „I Feel Love”, materialul care va reprezenta fundalul sonor al celor mai reușite seri petrecute în club.
Printre cele mai recente lansări ale lui Sam Smith se numără hit-ul „Dancing with a Stranger”, colaborarea dintre acesta și Normani, fosta membră a formației Fifth Harmony, ce înregistrează un miliard de ascultări și a fost #1 în clasamentul celor mai difuzate piese din Statele Unite și Marea Britanie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *