Sam Smith a lansat videoclipul piesei "Pray"
2018-05-10 18:13:34

Asteptarea pentru fanii Sam Smith a luat sfarsit! Artistul tocmai a lansat videoclipul pentru ultimul sau single, “Pray”, pe care l-a filmat intr-o superba casa in Como, Italia.

Piesa “Pray” face parte de pe albumul “The Thrill of It All”, care a fost lansat in Noiembrie 2017. Pana acum albumul se bucura de locul 1 in topurile din UK si US si peste 3.5 milioane de exemplare fizice vandute.

Pentru melodia “Pray” Sam Smith si-a reunit fortele, pentru prima data in aceasta formula, cu nimeni altul decat Timbaland. Rezultatul? O piesa senzationala si sensibila care reuseste sa scoata in evidenta calitatile vocale ale artistului, combinand stilurile soul, slow-jam si rap.

La intrebarea “Ce anume te-a inspirat sa scrii piesa?” Sam a facut referire la evenimentele din lumea intreaga, din ultima perioada, care ajung sa te impinga intr-un prag al disperarii. In acel moment singura salvare este sa te uiti la cer si sa incerci sa te rogi pentru o solutie.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Pray”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *