Sam Fender lanseaza single-ul „Hypersonic Missiles"
2019-03-09 20:47:16

„Un talent aparte.” – The Guardian
„Ultimul cantaret de pop autentic ce a rezistat.” – The Times
„Intr-o epoca a pop-ului ritmat, dar lipsit de substanta si a stralucitorului pop digital, Fender jongleaza cu chitara electrica si compune cantece cu versuri profunde, despre lucrurile care conteaza cu adevarat” – The Telegraph
Sam Fender lanseaza primul sau single pe 2019, “Hypersonic Missiles”, un material amplu, ce inveleste un mesaj puternic si atipic intr-o muzica menita a spulbera orice val de ignoranta.
„Hypersonic Missiles” aduce laolalta viziunea si toate observatiile lui Sam Fander, expuse cu multa pasiune si aflate in concordanta cu peisajul politic actual si cu societatea in care traim. In timp ce majoritatea lumii priveste cu infricosare schimbarile produse in climatul politic, Sam Fender vine in ajutor cu alternativa, risipind prin muzica neajutorarea si confuzia.
„Aceasta piesa a fost inspirata de momentul in care am vazut intr-un ziar termenul „Hypersonic Missiles”. Este o noua racheta ruseasca ce calatoreste cu o viteza de noua ori mai mare decat cea a sunetului, fiind de neoprit. America nu are deocamdata niciun mijolc de aparare impotriva unei asemenea arme, fiind fara ajutor in fata unui astfel de atac si avand la dispozitie doar 6 minute pana la momentul impactului. In multe feluri, „Hypersonic Missiles” este un cantec de iubire neortodox”, declara Sam Fender.
Dupa succesul inregistrat de cele mai recente single-uri ale lui Sam, „Dead Boys” si „Play God”, „Hypersonic Missiles” este, cel mai probabil, cea mai importanta piesa a artistului de 24 de ani. Un cantec-manifest, interpretat de o voce noua si curajoasa.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *