Sabrina Carpenter lanseaza single-ul „Almost Love”
2018-06-07 21:42:16

Sabrina Carpenter lanseaza „Almost Love”, un single emotionant, plin de viata si culoare, compus chiar de ea, in colaborare cu Mikkel Eriksen, Nate Campany si Steph Jones.

„Almost Love” este produs in colaborare cu Stargate si reprezinta prima lansare de pe mult-asteptatul album al Sabrinei, „Singular”, care va fi disponibil incepand cu aceasta iarna. Noul material pe care artista il pregateste este o adevarata lectie de muzica pop si vine dupa marele succes al lansarii albumului „EVOLution” (2016).

„Am scris in colaborare cu Stargate, chiar la inceputul anului acesta. Este primul single extras de pe noul meu album, , care va fi lansat in iarna. Sunt incantata ca in sfarsit voi putea lansa albumul care va marca inceputul unor noi directii muzicale si vizuale pentru mine.” – Sabrina Carpenter

Sabrina a interpretat single-ul „Almost Love” in premiera sambata trecuta, la iHeartRadio’s KIIS FM Wango Tango, din Los Angeles.

La inceputul anului 2018 Sabrina a lansat „Alien”, o piesa scrisa si interpretata in colaborare cu DJ-ul si producatorul englez, Jonas Blue. Piesa a strans aproape 43 de milioane de stream-uri in doar cateva luni de la marea sa lansare si a ajuns #1 in clasamentul Billboard Club.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *