Sa-nceapa galagia, haide Romania!
2016-04-27 16:46:30

In 1990, Romania se califica la campionatul mondial din Italia, dupa o absenta de 20 de ani. Echipa si suporterii erau insufletiti atunci de imnul creat de Mihai Pocorschi.

26 de ani mai tarziu, Romania are nevoie din nou de sustinerea noastra, de data aceasta la Euro 2016, din Franta. Si cum pasiunea pentru fotbal nu are varsta, Mihai Pocorschi face echipa cu Marius Moga si dau din nou tonul “galagiei” pentru echipa nationala.

“Primul 11” este completat de Gabriel Cotabita si VH2, What’s up, Anda Adam si Alina Eremia pentru o colaborare inedita, nascuta din dorinta de a vedea Romania castigatoare.

Marius Moga: “Suntem mandri de aceasta productie DeMoga Music, la care am lucrat cu drag si spor alaturi de Mihai Pocorschi, Vladimir Pocorschi, What’s Up si Adrian Klein. Hai Romania, sa inceapa galagia!”

Filmarea clipului, in regia lui Florin Botea, a avut loc la Centrul National de Fotbal Mogosoaia, unde echipa nationala isi desfasoara antrenamentele. Pe tot parcursul filmarii atmosfera a fost asemenea unui meci al echipei nationale, artistii s-au distrat si au cantat impreuna cu galeria pana la rasarit.

Premierea piesei a avut loc pe 4 Aprilie pe Cluj Arena, in cadrul amicalului Romania – Spania.

Hai Romania! Sa inceapa galagia!

Asadar, haideti sa urmarim clipul piesei interpretate de VH2, Anda Adam, What’s Up & Alina Eremia, “Sa inceapa galagia!”, apoi va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *