Sa fie 2017 anul lui MATOMA?
2017-01-20 22:00:11

MATOMA, supranumit cel mai bun export international din Norvegia dupa somonul afumat, are planuri mari pentru 2017!

Dupa aparitii de zile mari la cele mai tari festivaluri de muzica din lume precum Coachella, Tomorrowland, Lollapalooza si Electric Zoo, MATOMA anunta un nou turneu fenomenal in America de Nord si Europa.

MATOMA a lansat recent piesa “False Alarm” (cu Becky Hill), cel mai recent si popular proiect al lui cu peste 69 milioane de streamuri in Spotify.

Proiectul sau “Hakuna Matoma” este o demonstratie clara ale abilitatilor lui MATOMA de a cuceri publicul printr-o combinatie de elemente tropical house cu urban, dance, pop si Caribbean care dau culoare paletei lui de sunete.

Albumul “Hakuna Matoma” este intr-o continua expansiune pe platformele media.

O inovatie care i-a asigurat atentia industriei si a publicului a fost initiativa de a lansa o editie personalizata pentru “Hakuna Matoma- Midnight Edition”. Colaborarea cu The Vamps pentru piesa “All Night” i-a adunat peste 3 milioane de streamuri in prima saptamana de la lansare. Pe aceeasi “Midnight Edition”, MATOMA a colaborat cu artisti precum Coldplay, Jason Derulo, Akon, Popcaan, Wale, Sean Paul, Nico& Vinz, Becky Hill si Dua Lipa. Pleiada de artisti internationali care i s-au alaturat au adus un plus de savoare albumului.

In ultimii doi ani, MATOMA a adunat peste jumatate de miliard de streamuri, iar media de 8 milioane de streamuri pe luna de pe Spotify, il pozitioneaza mai sus decat artisti de renumele lui Pharrell Williams, Snoop Dogg si U2. Cele mai populare piese “Old Thing Back” featuring Notorious B.I.G (peste 215 streamuri in Spotify, Youtube si Soundcloud,), “Try Me” (126 milioane streamuri) si “Running Out” (124 milioane streamuri) se bucura in continuare de un succes sporit datorita stilului unic abordat de artist.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa (re)ascultam impreuna “False Alarm”, apoi va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *