S-au pus în vânzare biletele cu preţul cel mai mic pentru turneul “Din nou împreună” - Cristi Minculescu şi Iris
2015-08-14 15:18:42

Iris (1)

Până la data de 22 august găsim bilete în reduceri de la 20 la 40 lei, așa că grăbiți-vă să vă asigurați un loc cât mai apropiat de trupa voastră favorită, Iris!

Cristi Minculescu şi Iris pornesc, într-o lună, în turneul “Din nou împreună” prin 14 oraşe din ţară, plus un concert la Chişinău, mai precis începând cu 18 septembrie.  Turneul se va încheia cu un show de mare anvengură la Sala Polivalentă din Bucureşti, in data de 15 octombrie 2015.

Biletele s-au pus deja în vânzare, iar până pe 22 august sunt în perioada de pre-sale şi au reduceri de la 20 până la 40 de lei. 

Acestea pot fi cumpărate online de pe site-ul www.iabilet.ro, cât şi în reţeaua iabilet (Magazinul Muzica, Reţeaua Say Shops – partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Moşilor, Magazinele IQBox şi Uman, Agenţiile Perfect Tour şi pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţara).

După aproape 4 decenii de succes, zeci de hituri de calitate, care au animat mulţimile la peste 5000 de concerte, Cristi Minculescu şi trupa Iris s-au reunit, pregătindu-se pentru un turneu naţional, “Din nou împreună”, despre care solistul mărturiseşte:

“Am emoţii de fiecare dată când intru pe scenă. Nu cred că există artist care să nu aibă emoţii, lucrezi cu sufletul. Noi vrem să ducem împreună mai departe numele de IRIS, dar e o flacără întreţinută numai de voi, suporterii nostri! Cu toţii înţelegem acest turneu ca pe un nou început şi vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun…cântece mai vechi şi mai noi…şi recunoştinţa noastră”, încheie Cristi Minculescu.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *