S-a lansat soundtrack-ul oficial "Ralph Breaks the Internet"
2018-11-20 18:13:28

Soundtrack-ul animatiei Walt Disney, “Ralph Breaks the Internet”, care contine piese deja cunoscute precum “Zero”, de la Imagine Dragons si “A Place Called Slaughter Race”, interpretata de Sarah Silverman si Gal Godot, este in sfarsit aici! Muzica este scrisa de catre compozitorul castigator al premiului Oscar, Alan Menken, cel care este responsabil si de coloanele sonore pentru “Mica Sirena”, “Frumoasa si Bestia”, “Pocahontas” si “Aladdin”. Versurile sunt scrise de Phil Johnston si producatorul este nimeni altul decat castigatorul premiului Grammy, Tom MacDougall.

Trupa Imagine Dragons este raspunzatoare pentru piesa emblematica de final, “Zero”. Emotia din spatele piesei surprinde exact lupta prin care prietenia dintre Ralph si Vanellope trebuie sa treaca. Dupa cum declara si Dan Reynolds, tema emotionala a filmului se reflecta fidel in piesa Zero: “Prin natura temei pe care o abordeaza, animatia este atemporala pentru ca adreseaza cateva probleme de identitate si de singuratate, cu care generatia internetului se confrunta in ziua de azi.” Piesa “Zero” este inclusa si pe noul album Imagine Dragons, “Origins”, lansat pe 9 noiembrie.

Animatia “Ralph Breaks the Internet” surprinde povestea baiatului rau, din jocurile video, Ralph (John C. Reilly), si cea mai buna prietena a sa, Vanellope von Schweetz (Sarah Silverman) care se hotaraste sa paraseasca propriul confort al salii de jocuri Litwak, totul pentru a salva jocul propriu, Sugar Rush.

Pareri?

https://www.youtube.com/watch?v=dCp29sp0XGc

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *