S-a lansat piesa „(I'm Gonna) Love Me Again", extrasă de pe coloana sonora a filmului „Rocketman"
2019-05-18 14:38:07

„(I’m Gonna) Love Me Again” este cea mai nouă piesă extrasă de pe coloana sonoră a producției cinematorgrafice „Rocketman”, un material inedit, scris de către Elton John.

Lansarea soundtrack-ului este programată pe 24 mai, la două zile după apariția filmului în cinematografele din UK.
„Rocketman: Music From The Motion Picture” îl găsește pe Giles Martin, celebrul compozitor și producător, în ipostaza de a reinterpreta cele mai mari hit-uri ale legendarului Elton John, cu scopul de a susține în mod magistral firul narativ al producției cinematografice și de a pune în valoare performanțele vocale ale actorului Taron Egerton.

„A fost foarte important ca muzica înregistrată și compusă de mine să conțină și amprenta lui Taron. L-am lăsat pe Taron în mâinile lui Giles Martin, în care am încredere, pentru că știu că e briliant. Nu am vrut să stau în spatele lui Taron, să fiu cu ochii pe acest proces. Am avut încredere că vor face tot ce le stă în putință din punct de vedere artistic și ascultând acum, am fost complet uimit de rezultat. Muzica a fost elementul cel mai important, având în vedere că reprezintă liantul acestui film”, declară Elton John.

Pre-comadă / Salvează albumul aici: https://umusic.lnk.to/Rocketman

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *