S-a lansat noua piesa Mike Diamondz, Otilia, Vibe Drops - Pumpin
2020-10-26 19:26:02

Piesa asta a fost atat de Pumpin incat ne-a convins si sistemul de newsletter sa isi ia o vacanta. Asadar, acum totul fiind refacut, iata si stirea 🙂

Cu o productie mult mai agresiva decat de obicei, marca Vibe Drops, Otilia si-a lansat vineri, 23 octombrie, noul single in colaborare cu Mike Diamondz. “Pumpin” poate deveni usor imnul Campionatului Mondial de Twerking sau piesa de care ai nevoie la sala pentru a-ti depasi recordurile. Pregateste-te, vibe-ul piesei de va ridica de pe scaun si iti va da o multime de energie!

Mike Diamondz este un artist si producator consacrat in spatiul romanesc. Stilul sau unic a cucerit rapid publicul, fiind un mix incitant de soul, reggae si R’n’B. Carismatic si spontan, Mike reuseste sa aduca un element de noutate cu fiecare lansare.

Otilia a atins culmile succesului in Romania si peste hotare cu piesa ei de debut, Bilionera, care a ocupat topul clasamentelor muzicale din Romania, Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru si altele. Acest debut de succes a adus-o alaturi de Inna si Alexandra Stan in lista celor mai cunoscute si populare cantarete din Romania pe plan international. Au urmat alte piese de succes precum Aventura, Diamante sau colaborarea de top cu Shaggy pentru piesa “Passion”, lansata in colaborare cu Andreea si Costi.

Vibe Drops este rebrandingul proiectului Dj Take, nume in spatele caruia este, de fapt, aradeanul Catalin Dogaru. Este prezent in lumea muzicii de mai bine de 10 ani, in 2009 lansand prima piesa la o casa de discuri din Italia.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *