S-a lansat iLO feat. Doddy - "Vrei sau nu vrei", o piesă fierbinte rău
2021-09-15 11:39:25

O nouă surpriză muzicală la jumătate de septembrie din partea lui Doddy și Sprint Music, o nouă piesă, un featuring cu iLO pentru “Vrei sau nu vrei”. De la compozitor am aflat cum s-a născut melodia, ce probleme a avut cu ea dar și cine este iLO, domnișoara cu care a colaborat.

După ce a colaborat cu Shift și săptămâna trecută a lansat “Forme Letale”, iată că de această dată Doddy a scos o piesă nouă cu iLO, “Vrei sau nu vrei”. Melodia are o istorie foarte interesantă pe care compozitorul piesei a povestit-o.

“Piesa asta are aproape 3 ani de când există. Am avut o problema căci în 2018 mi-a luat foc un studio, iar acolo era prima variantă de piesă, primul demo, care suna foarte bine și pînă am reușit să o aducem înapoi la stadiul acela a durat foarte mult. Dar în final am reușit’, a spus Doddy.

Cât despre partenera lui din acesta colaborare, iată ce ne-a spus solistul.

“iLO – Bianca Ioana Cristea – pseudonimul i s-a părut ei cool – e un artist în care eu cred foarte mult. Am făcut prima piesă cu ea în 2017, o melodie reggaeton, care a strâns 31 de milioane de vizualizări pînă în prezent, și gândește-te că nici nu a apărut în videoclip, nu mai știu care a fost problema. Dar mi-am dat seama că vocea ei va cuceri imediat urechile ascultătorilor. Și de atunci am hotărât să mă ocup de ea, sunt managerul, producător, colegul și prietenul ei. Ea e prima artista semnată Music Box, un proiect pornit împreună cu Marius China, în care vrem efectiv să arătăm și împingem adevărate talente tinere”, a mai spus Doddy.

Iar despre videoclip, am aflat că acesta a fost regizat de Magic, care lucrează cu Magic Box, ne-a mai spus Doddy, al cărui nume de scenă vine de la bunica lui și al cărei însemnătate nu-l știe. “Numele de Doddy vine de la bunica mea, Dumnezeu să o ierte, dar eram prea mic să o întreb ce înseamnă”, ne-a mai spus solistul care speră că această melodie să fie un adevărat succes.

Noi va mai spunem că muzică a fost făcută de Claudiu Polk (Doddy) și Rachmanu, care s-au ocupat și de producția muzicală, textul de același Doddy, iar de mix / master s-au ocupat Doddy și George Hora de la @STUDIO 66.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *