S-a lansat coloana sonoră a filmului „The Lion King”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Jumătatea lunii iulie vine odată cu marea lansare a soundtrack-ului „The Lion King”.
La începutul acestei săptămâni, Beyonce și-a surprins fanii cu lansarea piesei „Spirits”, un material sensibil, plin de culoare și putere, care se regăsește pe coloana sonoră a filmului „The Lion King”.
„The Lion King” este mai mult decât o producție cinematografică bazată pe fundamentul unei povești legendare, este un cumul de emoții și o avalanșă de trăiri copleșitoare, un mijloc ideal de a aduce împreună oameni și de a celebra dragostea prin sanctificarea valorilor familiale.
Muzica este liantul ce conferă cursivitate, coerență și o bază afectivă solidă acestui film, dovadă stând chiar piesa „Spirits”, cea mai recentă lansare semnată Beyonce.
Coloana sonoră a producției „The Lion King” este o radiografie a puterii spirituale, puntea de legătură dintre cele mai frumoase perioade ale vieții și un remediu menit a dizolva orice bariere de ordin temporal. Soundtrack-ul mai reunește o serie de piese interpretate sau scrise de legendarul Elton John, materiale produse de Pharrell Williams și nu numai.
Având în vedere artiștii care au colaborat pentru acest proiect, coloana sonoră a filmului „The Lion King” nu este doar un material muzical inedit, ci o experiență unică, ce te va proiecta în mijlocul poveștii care a făcut înconjurul planetei.

Păreri?

Comentarii