S-a lansat coloana sonora a filmului „Mary Poppins Returns"
2018-12-08 18:59:23

Inceputul lunii decembrie vine la pachet cu o veste exceptionala pentru iubitorii seriei Mary Poppins – s-a lansat coloana sonora a filmului „Mary Poppins Returns”.
Soundtrack-ul va reuni o suita de piese originale, compuse de Marc Shaiman („Hairspray”, „South Park”) – premiat cu un Grammy si castigator al unui premiu Tony. Versurile pieselor au fost scrise de Scott Wittman („Hairspray”, „Smash”).

Filmul „Mary Poppins Returns” este regizat de catre Rob Marshall, iar distributia va urmari evolutiile lui Emily Blunt (in rolul lui Mary Poppins), Julie Walters, ce o va interpreta pe Ellen, Ben Whishaw (ca Michael Banks), Emily Mortimer (ca Jane Banks), Colin Firth, in rolul lui William Weatherall Wilkins si Meryl Streep – care o va interpreta pe verisoara Topsy.

Premiera musicalului Disney va avea loc in cinematografele din Romania incepand cu 21 decembrie si va urmari povestea lui Mary Poppins, care se intoarce pentru a ajuta o noua generatie de copii Banks sa isi gaseasca fericirea, in urma unei imense pierderi.

Poti asculta / descarca albumul aici: https://umusic.lnk.to/MaryPoppinsPR, apoi te astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *